NUKUTAAN PAREMMIN: 0-4KK

NUKUTAAN PAREMMIN -univalmennus 0-4KK


Sleepyn suosittu NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennus odottaville sekä 0-4kk vauvojen vanhemmille käynnistyy jälleen! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vastasyntyneesi unesta nukkuaksesi hyvin pienen vauvasi kanssa, ja tukeaksesi hänen terveitä unitottumuksiaan heti syntymästä lähtien!


NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennus sisältää

  • 6-osaisen, kattavan videovalmennusmateriaan
  • selkeät harjoitteet nukkumaan opettelun matkallesi
  • kirjallista materiaalia harjoittelusi tueksi
  • joka toinen viikko järjestettävän Live-lähetyksen kysymyksiäsi varten


Valmennuksen voit aloittaa koska tahansa, ja valmennuksesi on voimassa kuukauden kerrallaan. Valmennuksen kuukausihinta on 69€/kk.


2019-vuoden verkkovalmennuksen palautteita:

"Vauvavuoden paras investointi; Valmennuksen ansiosta olemme luottavaisin mielen uskaltaneet harjoitella nukkumista vauvamme kanssa. Harjoittelu on ollut todella hauskaa ja ennen kaikkea palkitsevaa!"

"Jes, pienen vauvan kanssa siis todella VOI nukkua hyvin! Kiitos, tämän valmennuksen ansiosta jaksamme niin paljon paremmin tämän vauva-arjen keskellä!"

"Jokaisen tuoreen vanhemman pitäisi ehdottomasti käydä tämä valmennus, sen pitäisi tulla äitiyspakkausen mukana kaikille!"

"Kaikki olennainen vauvamme unesta yhdessä valmennuksessa, olipa kätevää! Kyllä kannatti aloittaa tämä lempeä nukkumaan opettelu ajoissa, voi kun olisin tämän tiennyt esikoisemmekin kanssa..."Sleepy on Suomen johtava lasten lempeä unikonsultointi, Pohjoismaiden ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant sekä Suomen uniliiton jäsen. Sleepy on auttanut jo satoja suomalaisperheitä nukkumaan paremmin; Anna meidän auttaa myös sinut tuoretta perhettäsi! Sleepystä lisää www.sleepy.fi


Ilmoittaudu jo tänään, ja aloita lempeä unimatkasi kohti parempia unia!

€69

kertamaksu, valmennus voimassa 1kk ajan

NUKUTAAN PAREMMIN -VERKKOVALMENNUKSEN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT
 
NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennus
1.  Tilattava tuote on digitaalinen palvelu, jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu valmennussivustolla
2.  Kun asiakas on maksanut tilauksensa, hän saa pääsyn verkkovalmennukseen. Verkkovalmennus on voimassa 1 kuukauden ajan, jonka jälkeen asiakas voi halutessaan uusia valmennuslinkin
3.  Tämän sopimuksen kohteena oleva verkkovalmennus on digitaalinen palvelu. Se vaatii toimiakseen tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen. Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston, selainohjelmiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.
4.  Valmennusmateriaalit sijaitsevat palvelimella (Teachable), joka on kolmannen osapuolen omistama ja ylläpitämä. Palveluntarjoaja ei vastaa eikä korvaa valmennuksen materiaalien toimituksessa mahdollisesti esiintyvistä katoksista ja viiveistä, jotka johtuvat tämän kolmannen osapuolen palvelimien teknisistä ongelmista.
5.  Valmennuksen konsepti, rakenne ja siihen liittyvät materiaalit ovat Sleepyn omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään valmennuksen materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman Sleepyn lupaa on kielletty.
6.  Kuluttajalla on oikeus tietyin ehdoin perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta (Etämyyntiä koskeva laki: Kuluttajasuojalaki, 6. luku):
Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Tilaamalla kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla valmennukseen liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Samalla hän myös hyväksyy toteutustavan, jolla valmennus toteutetaan. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen valmennuksen materiaalien saapumista. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalit ovat saapuneet, kauppaa ei enää voi perua.
7.  Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Sleepyn palvelulla. Sleepyn korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.
8.  Tilattava tuote on digitaalinen valmennus vastasyntyneen terveiden unitottumusten edistämiseksi. Sleepy ei ole millään tavalla vastuussa verkkovalmennuksen johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista.
 
Sopimusehdot on laadittu Espoossa 29.1.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.


Palvelun tarjoaja
Unikonsultointi Sleepy, y-tunnus:2916737-3
Yhteys- ja vastuuhenkilö
Maria Österberg, 041 319 4260, [email protected]