NUKUTAAN PAREMMIN: 4KK-2V

NUKUTAAN PAREMMIN -univalmennus 4KK-2V


Sleepyn suosittu NUKUTAAN PAREMMIN -valmennusperhe saa jatkoa: Hyvistä yöunista kiinnostuneille ja nukkumisesta haaveileville, 4kk-2v lasten vanhemmille tarkoitettu verkkovalmennus on käynnistynyt! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lapsesi unesta nukkuaksesi paremmin ja tukeaksesi lapsesi terveitä unitottumuksia!

NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennuksessa käsittelemme niin

 • uniympäristöön ja unihygieniaan
 • päiväuniin ja päivärytmitykseen
 • ruokavalioon
 • nukahtamisen opetteluun
 • hyviin yöuniin ja yöheräilyihin
 • yösyömisten vähentämiseen sekä
 • erilaisiin unikoulumenetelmiin liittyviä kysymyksiä käytännön läheisesti.


Valmennus perustuu tutkittuun unitietoon sekä satojen suomalaisperheiden asiakaskokemuksten kautta muodostuneisiin Sleepyn parhaisiin unikäytäntöihin.


NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennus sisältää

 • 7-osaisen, kattavan videovalmennusmateriaan
 • selkeät ohjeet nukkumaan opettelun matkallesi
 • kirjalliset muistiinpanot sekä lukuvinkkejä
 • Live-lähetykset sekä FAQ osion harjoituksesi tueksi sekä kysymyksiäsi varten
 • Ajankohtaisia kirjoituksia

*Kesän ajan kysymyksiä voi esittää sähköpostitse, sekä kuunnella kevään kattavia pidennettyjä Live-tallenteita.

Valmennuksen voit aloittaa koska tahansa, ja edetä juuri sinulle sopivaan tahtiin nukkumaan opettelusi kanssa. VALMENNUKSESI ON VOIMASSA 30.9.2020 SAAKKA, ja ja sen hinta on 79€.


Sleepyn asiakaspalautteita:

*Lue lisää valmennuspalautteita täältä:

https://www.instagram.com/sleepy.fi/


"Meillä olivat yöt hyvin levottomia alusta asti ja 4kk iässä yöunet huononivat entisestään. Heräilyjä oli alle tunnin välein ja rauhoittumiseen tarvittiin äiti ja maito. Myös päiväunille nukuttaminen oli pitkä ja raskas urakka. Haimme paljon tietoa tilanteen korjaamiseksi, mutta väsymyksen keskellä epävarmuus korostui, emmekä uskoneet että mikään auttaisi juuri meidän kohdallamme.

Vastoin pelkojamme, valmennus auttoi jo ensimmäisestä yöstä lähtien. Heräilyt vähenivät merkittävästi ja jo muutaman illan jälkeen myös itsekseen nukahtamisen taito tuli jäädäkseen. ISO kiitos!" .

"Ennen valmennusta tilanteemme öiden osalta tuntui lohduttomalta. Juuri vuoden täyttynyt poikamme nukahti illalla pääosin aina rinnalle sekä heräsi useita kertoja yöllä ja uudelleennukahtaminen vaati taas rinnan. Pojallemme on oma huone ja pinnasänky, jossa hän nukkui yleensä ensimmäiset tunnit ja herätykset (niin kauan kun itse olin hereillä). Jossain vaiheessa yötä siirryimme nukkumaan perhepetiin, sillä herätyksiä saattoi olla tunninkin välein.

Pelkoni koko yön itkevästä pienestä oli turhaa, sillä unikoulussa edettiin pienin askelin, hitaasti mutta varmasti, jolloin me sekä pieni ehdimme tottua ja oppia uuteen tapaan nukahtaa. Nyt kahden viikon jälkeen poikamme nukahtaa itsenäisesti omaan huoneeseen ja herää kerran-kaksi yössä, jolloin rauhoittamiseen ei tarvita enää rintaa.

Suosittelen lämmöllä Mariaa ja hänen unikoulumetodejaan! Iso kiitos kaikesta avusta, tuesta ja opeista!"

”Teillä on pieni vauva - valvominen nyt vain kuuluu tähän vaiheeseen. Tähän kommenttiin uskoimme niin kauan kunnes maailmamme mullistui - pienen lapsen kanssa ON mahdollista nukkua!

Emme olisi ikinä uskoneet että lapsemme voisi oppia nukahtamaan itse ja nukkumaan kokonaiset yöt aiemman 7-10 herätyksen sijaan! Ja kyllä - sitkeällä ja johdonmukaisella ohjauksella ja harjoittelulla, vanhempien on mahdollista saada puolta tuntia pidempi lepohetki myös päivään lapsen nukkuessa pidempiä päiväunia.

Ehdoton suosituksemme Sleepystä ihan jokaiselle perheelle jolla on vähääkään hankaluuksia unien kanssa. Meidän mielessämme on vain kysymys, miksi emme aloittaneet valmennusta aikaisemmin!"


Lisää asiakaspalautteita löydät Sleepyn verkkosivuilta www.sleepy.fiSleepy on Suomen johtava lasten lempeä unikonsultointi, Pohjoismaiden ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant sekä Suomen uniliiton jäsen. Sleepy on auttanut jo satoja suomalaisperheitä nukkumaan paremmin; Anna meidän auttaa myös sinut tuoretta perhettäsi! Sleepystä lisää www.sleepy.fi


Ilmoittaudu jo tänään, ja aloita lempeä unimatkasi kohti parempia unia!

€79

Kertamaksu, valmennus voimassa 30.9 saakka

NUKUTAAN PAREMMIN -VERKKOVALMENNUKSEN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT
 
NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennus
1.  Tilattava tuote on digitaalinen palvelu, jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu valmennussivustolla
2.  Kun asiakas on maksanut tilauksensa, hän saa pääsyn verkkovalmennukseen. Verkkovalmennus on voimassa 30.9.2020 saakka
3.  Tämän sopimuksen kohteena oleva verkkovalmennus on digitaalinen palvelu. Se vaatii toimiakseen tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen. Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston, selainohjelmiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.
4.  Valmennusmateriaalit sijaitsevat palvelimella (Teachable), joka on kolmannen osapuolen omistama ja ylläpitämä. Palveluntarjoaja ei vastaa eikä korvaa valmennuksen materiaalien toimituksessa mahdollisesti esiintyvistä katoksista ja viiveistä, jotka johtuvat tämän kolmannen osapuolen palvelimien teknisistä ongelmista.
5.  Valmennuksen konsepti, rakenne ja siihen liittyvät materiaalit ovat Sleepyn omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään valmennuksen materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman Sleepyn lupaa on kielletty.
6.  Kuluttajalla on oikeus tietyin ehdoin perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta (Etämyyntiä koskeva laki: Kuluttajasuojalaki, 6. luku):
Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Tilaamalla kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla valmennukseen liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Samalla hän myös hyväksyy toteutustavan, jolla valmennus toteutetaan. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen valmennuksen materiaalien saapumista. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalit ovat saapuneet, kauppaa ei enää voi perua.
7.  Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Sleepyn palvelulla. Sleepyn korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.
8.  Tilattava tuote on digitaalinen valmennus LASTEN terveiden unitottumusten edistämiseksi. Sleepy ei ole millään tavalla vastuussa verkkovalmennuksen johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista.
 
Sopimusehdot on laadittu Espoossa 9.2.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.

Palvelun tarjoaja
Unikonsultointi Sleepy, y-tunnus:2916737-3

Yhteys- ja vastuuhenkilö
Maria Österberg, 041 319 4260, [email protected]